Om SMARTBANKER.dk

Hvorfor vi er her

SMARTBANKER.dk er alene skabt, fordi vi tror at der lige nu sker fundamentale ændringer i de måder hvorpå man som privatperson kan håndtere sin økonomi.
For tiden sker der voldsomme forandringer i bankernes markedsvilkår. Forandringer der aldrig er set ske tidligere, og det sker samtidigt i et tempo man heller aldrig har set før.
Dette vil medføre at der sker voldsomme forandringer i de finansielle tilbud man som privatperson vil have. Der kommer helt nye produkter på markedet, de har dog alle et eneste træk til fælles; de er online. Du behøver ikke skulle hen i bankfilialen, den er nok alligevel lukket, eller undervejs til lukning. Du kan i stedet klare det hele på nettet.
Med SMARTBANKER.dk vil vi synliggøre og skabe et overblik over alle de nye alternative muligheder der findes for privat finansiering.
Vi kalder det Smartbanking.

Udviklingen frem til nu

Bankerne har i mange år dygtigt placeret sig sådan, at det i realiteten er dem der bestemmer over stort set alle borgeres privatøkonomi. Hver gang en beslutning der involverer økonomi skal træffes, skal den afstemmes med banken.
I alle aspekter af vores tilværelse er vi blevet tillagt mere selvbestemmelse og mere frihed. På alle områder, lige på nær vores økonomiske liv. Der er vi der imod konstant blevet begrænset i vores frihed. Dette er sket i takt med at bankernes forældede forretningsmodeller viser deres sande ansigt. Nemlig at opnå den fulde kontrol over kundernes privatøkonomi.

Hvad vi vil

Vi vil hjælpe med at give magten over privatøkonomien tilbage til privatkunderne.
Godt hjulpet på vej af de traditionelle bankers filiallukninger, den generelle lukning af mindre banker, samt fremkomsten af internettets muligheder for at tilbyde finansielle ydelser.
Vores ambition er at forsøge at skabe overblik over de muligheder der findes som online alternativer til bankerne. Vi er godt klar over at det endnu ikke er optimalt med de muligheder der tilbydes. Men det optimale kommer i løbet af en ganske kort periode. Markedet er ikke i filialerne, markedet er på nettet. Derfor søger større og større finansielle aktører på nettet, og over i online lånemulighederne.
Udover at der er større adgang til nettet, vil udbuddet af finansielle aktører også være globalt. Og dette vil sikre en lang højere grad af konkurrencedygtighed.
Vi kalder det Smartbanking.

Hvad vi ikke tilbyder

Vi kan og vil ikke tilbyde finansiel rådgivning. Vores ambition er alene efter bedste evne at præsentere de bedste muligheder der findes for at opnå online finansiering. Da online finansiering er en ny finansieringsmulighed kan det som forbruger være svært, at opnå overblik over mulighederne. Dette vil vi gerne hjælpe med.
Vi har derfor samlet de bedste online lån i én enkelt komplet oversigt. Her tilbyder vi en sorteringsmulighed der yderligere vil kunne vise hvilke finansieringsmuligheder der opfylder nogle basale kriterier. Derved vil du blive informeret, så du ikke behøver at spilde tiden på at ansøge om de forkerte lån. Nemlig lån der egentligt ikke passer præcist til dine ønsker.
SMARTBANKER.dk er drevet på kommercielle vilkår. Alle låneudbydere som vi præsenterer, honorerer SMARTBANKER.dk for at fremskaffe nye potentielle kunder til dem. Potentielle kunder der alle har søgt sig frem til det mest hensigtsmæssige af markedets lånemuligheder.
Samtidigt er det også vigtigt at nævne, at vi efter bedste evne forsøger at præsentere samtlige markedets online lånemuligheder på vores site. Vi kan dog ikke garantere at dette altid lykkedes. Men vi prøver 